Accident mortal pe drumul dintre Agigea și Techirghiol

6828
Accident mortal pe drumul dintre Agigea și Techirghiol - 49921341c67d21ff30eae711b65bf19f.jpg
Ieri dimineață, pe drumul care leagă localitățile Agigea și Techirghiol, a avut loc un grav accident rutier în care un tânăr și-a pierdut viața și alte două persoane au fost rănite.
Potrivit lucrătorilor Serviciului Poliției Rutiere Constanța, tragedia s-a petrecut în jurul orei 8,30. Stelian Jan Sava, de 25 de ani, din localitatea Amara, județul Ialomița, conducea un autotractor marca Iveco, cu numărul de înmatriculare CT-07-DSG, cu semiremorcă, iar pe drumul care leagă localitățile Agigea și Techirghiol, la kilometrul doi, din cauza neatenției în conducere, el a intrat pe contrasens, unde s-a lovit frontal cu un autoturism marca Volkswagen Passat, cu numărul de înmatriculare CT-30-CMR, condus de Andrei Gheorghe, de 38 de ani, din Negru Vodă.
În urma impactului violent, șoferul autoturismului a decedat pe loc, iar alte două persoane au rămas captive între fiarele mașinii.
S-a solicitat ajutorul unui echipaj de la descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea", care a scos cele trei persoane din autoturismul Volkswagen. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje SMURD, care au acordat îngrijirile medicale victimelor. Din nefericire, pentru șoferul Andrei Gheorghe medicii nu au mai putut face nimic, el murind în urma impactului. Celelalte două persoane aflate în mașină, Romică Cupeș, de 35 de ani, din Negru Vodă, proprietarul autoturismului, care se afla pe locul din dreapta față, și Ionuț Daniel Cupeș, de 18 ani, pasager pe locul din dreapta spate, au fost rănite ușor, ele fiind în afara oricărui pericol, spun polițiștii.
Timp de mai bine de o oră, circulația pe drumul respectiv a fost blocată, ea fiind reluată în jurul orei 10.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4099 secunde