Șase persoane sunt acuzate de furtul a 36 de tone de țiței din conductele Conpet

520
Mai multe persoane au fost prinse, în flagrant, ieri dimineață, de polițiști, la o fermă din localitatea Lumina, în timp ce sustrăgeau 36 de tone de țiței dintr-o conductă de transport produse petroliere a societății Conpet SA, printr-o instalație artizanală, marfa furată fiind încărcată într-o autocisternă.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Constanța, Anda Drăgulescu, polițiștii, alături de ofițeri ai Serviciului de Informație și Protecție Internă și jandarmi, au intervenit, ieri dimineață, la o fermă din localitatea Lumina, unde aveau informații că, printr-o instalație artizanală montată pe o conductă de transport produse petroliere a societății Conpet SA, care alimentează rafinăria Petromidia, se sustrag mari cantități de țiței.
În urma flagrantului, au fost reținute șase persoane și a fost descoperită o autocisternă înmatriculată în județul Prahova, în care erau încărcate 36 de tone de țiței. Ulterior, au fost efectuate mai multe percheziții domiciliare în localitățile Lumina și Ovidiu, unde au fost găsite bazine cu petrol din care au fost ridicate probe pentru a se stabili dacă țițeiul provine din rețeaua de transport a Conpet SA.
Cele șase persoane reținute la ferma din Lumina, printre care se află și proprietarul acesteia, Dinu Polifroni, din comuna Mihail Kogălniceanu, urmează a fi audiate de procurori. Polițiștii susțin că activitatea rețelei care se ocupa cu sustragerea produsului petrolier era monitorizată de mai multă vreme.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2363 secunde