Accident provocat de un șofer neatent

259
Accident provocat de un șofer neatent - accident-1449514638.jpg

Articole de la același autor

Neatenția în conducere și-a spus cuvântul în cazul unui accident de circulație care s-a petrecut la primele ore ale dimineții. Evenimentul a avut loc pe Drumul Național 2A, în localitatea Nicolae Bălcescu. Potrivit anchetatorilor, un bărbat de 41 de ani se deplasa la volanul unui autoturism marca Dacia Logan dinspre Constanța către Hârșova.

La un moment dat, șoferul a pierdut con-trolul mașinii, a intrat pe contrasens unde s-a izbit de un parapet și apoi a revenit pe sensul său de mers și s-a proptit într-un Logan. Mașina era condusă regulamentar de un bărbat de 58 de ani, din Nicolae Bălcescu. În urma impactului, o femeie de 40 de ani, pasageră în cel de-al doilea autoturism, a fost rănită. La fața locului

s-au deplasat agenții de la Rutieră și cadrele medicale. Victima a fost trans-portată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru a primi îngrijiri medicale.

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul Drager, rezultatul fiind negativ. Prota-gonistul s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 26 Noiembrie 2015
Stire din Eveniment : ACCIDENT RUTIER ÎN CONSTANȚA
Pagina a fost generata in 1.9334 secunde