Accident provocat de un tânăr beat și fără permis. Individul, lăsat în libertate

831

Articole de la același autor

Un tânăr, de 24 de ani, este cercetat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia pentru că a produs un accident rutier în timp ce conducea fără permis, sub influența băuturilor alcoolice. 


În urmă cu trei zile, Luigi-Costin Istrate a condus un autoturism Volkswagen Golf pe DN3, iar la intersecția cu strada Ștefan cel Mare din comuna Ciocîrlia a intrat în coliziune cu un autoturism Volkswagen Bora, care se afla în depășirea acestuia. Tânărul nu s-a asigurat când a efectuat virajul la stânga, iar în urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a celor doi conducători auto, precum și a doi ocupanți a celor două autoturisme.


Luigi Istrate se afla sub influența băuturilor alcoolice, 1,45 g/l alcool pur în sânge, și avea permisul reținut. Tânărul nu este la prima ispravă de acest gen. El a rămas fără permis după ce a părăsit locul accidentului într-un dosar aflat în curs de cercetare, iar în anul 2014 a fost prins conducând sub influența băuturilor alcoolice. 


Individul a fost reținut pentru 24 de ore de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia și a fost prezentat Judecătoriei Medgidia, însă magistrații au respins propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile și au dispus luarea măsurii controlului judiciar față de inculpat pentru o perioadă de 60 de zile.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 14 Martie 2018
Stire din Cultură-Educație : Talent și îndemânare în tehnologii
Pagina a fost generata in 0.608 secunde