Accident rutier cu două victime între Agigea și Lazu

750
Un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane s-a produs, ieri dimineață, între localitățile Agigea și Lazu, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum.

Ioana Morar, de 26 de ani, din Constanța, care conducea un autoturism marca Opel, cu numărul de înmatriculare CT-25-IBS, pe DN 39, dinspre Agigea spre Lazu, la Km 8, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism marca Logan, condus pe banda a doua, de Adrian Kisch, de 69 de ani. Autoturismul acestuia a fost proiectat într-un Ford, ce mergea pe banda unu, condus de Gabriela Asanachescu, de 51 de ani.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a două persoane aflate în Logan, respectiv Joița Borțoi, de 57 de ani, și Mihaela Pietroșanu, de 46 de ani, ambele din Constanța. Cele două au suferit câte un traumatism cranio-cerebral, astfel că nu s-a impus internarea lor în spital.

Polițiștii recomandă șoferilor ca, în această perioadă, să circule cu prudență, pentru că drumurile sunt acoperite cu polei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 03 Februarie 2012
Stire din Eveniment : Accident rutier cu un microbuz în Lazu
Pagina a fost generata in 0.6973 secunde