Accident rutier cu patru maşini implicate, pe podul de la Ovidiu! TREI VICTIME! ISU Constanţa intervine în forţă

914
Accident rutier cu patru maşini implicate, pe podul de la Ovidiu! TREI VICTIME! ISU Constanţa intervine în forţă - situatie14585829701528821375-1655360573.jpg
Trei persoane, dintre care un minor, au ajuns joi la spital, în urma unui accident produs pe DN 2A Constanţa-Hârşova, pe podul din localitatea Ovidiu, judeţul Constanţa, în care au fost implicate patru autovehicule.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, în accident a fost implicat şi un microbuz de transport persoane (în care se aflau şoferul şi trei pasageri).

Reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă informează că, la faţa locului, au fost găsite trei victime - un adult care prezenta un traumatism toraco-abdominal, un minor de 17 ani, cu traumatism abdominal, şi o a treia persoană cu traumatism lombar şi de membru superior.

''Toate cele trei victime conştiente au fost transportate la Spitalul Judeţean pentru investigaţii suplimentare'', a informat purtătorul de cuvânt al SAJ Constanţa, Claudia Tatarici.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2052 secunde