Accident rutier cu patru maşini implicate, pe podul de la Ovidiu! TREI VICTIME! ISU Constanţa intervine în forţă

941
Accident rutier cu patru maşini implicate, pe podul de la Ovidiu! TREI VICTIME! ISU Constanţa intervine în forţă - situatie14585829701528821375-1655360573.jpg

Articole de la același autor

Trei persoane, dintre care un minor, au ajuns joi la spital, în urma unui accident produs pe DN 2A Constanţa-Hârşova, pe podul din localitatea Ovidiu, judeţul Constanţa, în care au fost implicate patru autovehicule.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, în accident a fost implicat şi un microbuz de transport persoane (în care se aflau şoferul şi trei pasageri).

Reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă informează că, la faţa locului, au fost găsite trei victime - un adult care prezenta un traumatism toraco-abdominal, un minor de 17 ani, cu traumatism abdominal, şi o a treia persoană cu traumatism lombar şi de membru superior.

''Toate cele trei victime conştiente au fost transportate la Spitalul Judeţean pentru investigaţii suplimentare'', a informat purtătorul de cuvânt al SAJ Constanţa, Claudia Tatarici.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.042 secunde