Accident rutier cu urmări grave produs de un PREOT BĂUT LA VOLAN! GALERIE FOTO

2622
3
Un accident rutier grav a avut loc, în această după-amiază, pe Bulevardul 1 Mai, în zona Centrului de Scafandri Constanța. Potrivit oamenilor legii, Valeriu Roman se afla la volanul unui Audi A4 și rula cu viteză, iar la un moment dat a intrat pe contrasens, lovind două autoturisme care circulau regulamentar. După impact, autoturismul s-a răsturnat.


La testarea cu aparatul Drager, a reieșit că șoferul avea o alcoolemie de 0,96 alcool în aerul expirat. Bărbatul, care a avut un comportament recalcitrant, a fost dus la spital pentru prelevarea de probe de sânge. La spital au ajuns și doi copii, în vârstă de 6 și respectiv 9 ani, aflați într-una din mașinile lovite de șoferul aflat sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii au reținut permisul șoferului și au deschis un dosar penal pe numele lui, pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice și pentru vătămare corporală. 


Autoritățile confirmă faptul că șoferul băut, Valeriu Roman este preot, în autoturismul Audi A4 fiind găsită și o sutană. În urma accidentului, patru mașini au fost avariate și trei persoane rănite au ajuns la spital. Doi dintre răniți sunt copii.


UPDATE - 19.00
În această seară, Arhiepiscopia Tomisului a trimis un comunicat cu privire la măsurile ce au fost luate asupra preotului. "Permanența Consiliului Eparhial, convocată în regim de urgență a luat decizia suspendării preotului atât din calitatea de preot slujitor, cât și din funcția de consilier cultural pe care o avea în cadrul instituției noastre", se precizează în comunicat. De asemenea, Arhiepiscopia Tomisului condamnă comportamentul acestuia din timpul anchetei pe care poliția o desfășoară. Suntem alături de persoanele care au avut de suferit de pe urma acestui accident și sperăm în însănătoșirea lor cât mai rapidă.


Valeriu Roman era preot la Biserica Sfântul Mina din Constanța și dirijor al Corului Eparhiei Tomisului.


Comentează știrea

vasile ips
31 ianuarie 2013
kkt

nu face nimik panarama are relatii chiar la dumnezeu,asa ca totul este ca si rezolvat.

andrei
31 ianuarie 2013
mina

un super om dar nu stim ce s-a intamplat cu el

carmen
4 februarie 2013
biserica are in romania intotdeauna dreptate

pai cum sa nu, toti popii sunt super. Voi stiti cat costa un audi A4 ??? Unii nu se pot c.... de foame iar popii conduc audi A4. Cam ce salarii au popii m-ar interesa sa stiu.....

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 30 Ianuarie 2013
Stire din Eveniment : A intrat cu mașina în pom
Miercuri, 30 Ianuarie 2013
Stire din Eveniment : Accident rutier la ieșirea din Lumina
Marţi, 29 Ianuarie 2013
Stire din Eveniment : A intrat cu mașina în pom
Sâmbătă, 26 Ianuarie 2013
Stire din Eveniment : Accident rutier grav în Constanța
Pagina a fost generata in 1.1135 secunde