Accident rutier grav / Microbuz cu 22 de pasageri, implicat . A fost activat Planul Roșu de intervenție

338
1
Accident rutier grav / Microbuz cu 22 de pasageri, implicat . A fost activat Planul Roșu de intervenție - acc-1634020176.jpg

Articole recomandate

Un grav accident de circulație s-a produs, marți dimineață, în orașul Arad. Autoritățile au intrat în alertă după ce un microbuz cu 22 de pasageri s-a ciocnit cu o mașină. Șapte persoane sunt rănite.


Potrivit ISU Arad, accidentul s-a produs în orașul Arad. Un microbuz cu pasageri și un autoturism s-au ciocnit.


În microbuz erau 23 de persoane, respectiv 20 de pasageri și șoferul, iar în mașină 2 persoane. Șapte victime vor fi duse la spital, conștiente, în viață. Celelalte persoane implicate refuză transportul la spital.


“În această dimineață, în jurul orei 07.15, a avut loc un accident rutier în municipiul Arad. Din cercetări a reieșit că un bărbat de 47 de ani, din localitatea Păuliș, care conducea un microbuz cu 23 de pasageri, pe strada Fântânii, la intersecția cu strada Bogdan Voievod, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 48 de ani, din municipiul Arad, după care s-a răsturnat pe partea carosabilă. În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a cinci pasageri care au fost transportați la spital, ceilalți fiind în stare stabilă. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ în ambele cazuri. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, informează IPJ Arad, potrivit Aradon.


Potrivit primelor cercetări, se pare că șoferul microbuzului nu a acordat prioritate de trecere autoturismului, intrând în coliziune cu acesta.






Comentează știrea

Boeriu Cătălin
12 octombrie 2021
Posibil ajutor

Pot ajuta la recuperarea daunelor materiale si morale in favoarea victimelor NEVINOVATE ale accidentelor auto, precum si pentru urmasii acestora, de la asiguratorul soferului vinovat (polita RCA). . C. Boeriu 0720 947 252.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5736 secunde