Fotbal, echipa naţională / România a învins Armenia şi a urcat pe locul doi în Grupa J

196
Fotbal, echipa naţională / România a învins Armenia şi a urcat pe locul doi în Grupa J - 1-1634017708.jpg

Articole de la același autor

Naţionala de fotbal a României a învins, cu scorul de 1-0 (1-0), reprezentativa Armeniei, într-o partidă disputată pe stadionul „Steaua” din Bucureşti, contând pentru Grupa J a preliminariilor Campionatului Mondial din 2022.

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat, în minutul 26, cu capul, în urma unui corner, de cel mai scund jucător de pe teren: Alexandru Mitriţă,

În celelalte partide din grupă, Germania a surclasat Macedonia de Nord scor 4-0, în deplasare, iar Islanda a trecut de Liechtenstein cu acelaşi scor, 4-0.

Germania, liderul grupei cu 21 de puncte, şi-a asigurat calificarea la turneul final al CM 2022. Pe locul secund se află România, cu 13 puncte, Macedonia de Nord e a treia, cu 12 puncte, Armenia e a patra, cu 12 puncte, Islanda se află pe cinci, cu 8 puncte, iar Liechtenstein e ultima, cu un punct.

Ultimele meciuri din grupă vor avea loc luna viitoare, România urmând să joace acasă cu Islanda (11 noiembrie) şi în deplasare cu Liechtenstein (14 noiembrie).

Câştigătoarele grupelor se vor califica direct la turneul final din Qatar. Formaţiile clasate pe locurile secunde şi cele mai bune două echipe necalificate din Liga Naţiunilor 2020-2021 vor juca baraje în urma cărora alte trei formaţii vor obţine biletele pentru CM 2022.

Foto: Federaţia Română de Fotbal / frf.ro 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4924 secunde