Accident rutier grav pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu. O persoană a fost încarcerată

660
2
Accident rutier grav pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu. O persoană a fost încarcerată - smurd1363517093-1388213736.jpg

Articole recomandate

Un accident rutier grav a avut loc ieri la intersecția dintre strada Soveja și bulevardul Alexandru Lăpușneanu, lângă City Mall. Două persoane au fost rănite și au fost transportate la spital, în această după-amiază, după ce au fost implicate într-un accident în lanț pe B-dul Alexandru Lăpușneanu, din municipiul Constanța. 


Accidentul s-a petrecut în jurul orei 14,00, în dreptul City Park Mall, când șoferul unui Peugeot a pătruns în intersecția dintre străzile Alexandru Lăpușneanu și Soveja pe culoarea roșie a semaforului, intrând în coliziune cu un microbuz de transport persoane. În urma impactului, Peugeot-ul a ricoșat în trei mașini care se aflau în zonă, fiind oprite la semafor. Au fost rănite două persoane, respectiv șoferul Peugeot-ul și pasagera dintr-un alt autoturism avariat, ambele victime fiind transportate la spital.




Comentează știrea

..
28 decembrie 2013
Un tigan cu masina cu numar de BG

peugeotul avea numere de BG si era condus de un tigan

christian louboutin over the knee boots
28 februarie 2014
christian louboutin over the knee boots

christian louboutin wedding shoes 2010 Stiri Eveniment : Accident rutier grav pe bulevardul Alexandru Lăpu?neanu. O persoană a fost încarcerată | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin over the knee boots http://crm.ankdistributions.co.in/images/christian-louboutin-carlota.asp

Articole pe aceeași temă

Marţi, 24 Decembrie 2013
Stire din Eveniment : Prietenul la volan se cunoaște
Pagina a fost generata in 0.4232 secunde