Accident rutier grav pe podul de la Agigea

2979
Accident rutier grav pe podul de la Agigea - 4832455237a7f2354e72cf01d1772397.jpg
Un grav accident rutier a avut loc, ieri după-amiază, pe podul rutier de la Agigea. Șoferul unui TIR care gonea nebunește se pare că a lovit un autoturism Opel, cu numărul de înmatriculare P4742AK, pe care l-a aruncat pe contrasens, unde a fost izbit violent de un autocar, cu numărul de înmatriculare B-98-GZF. Șoferul de TIR a fugit de la locul accidentului, la închiderea ediției polițiștii făcând demersuri pentru depistarea lui.
La fața locului a fost chemat echipajul de la descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Dobrogea - Constanța, iar cele două victime din autoturismul transformat într-un morman de fiare au fost preluate și transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență Con-stanța.
Potrivit reprezentanților ISU Dobrogea, în accident au fost răniți grav Cornel Alexandru, de 42 de ani, șoferul Opel-ului, și soția acestuia, Angelica Alexandru, tot de 42 de ani, pasageră pe locul dreapta față. Femeia a fost transportată la spital în stare de comă.
Polițiștii de la Rutieră continuă cercetările pentru identificarea șoferului de TIR care a produs accidentul rutier și a fugit de la fața locului. Câteva ore circulația rutieră pe DN 39, între Lazu și Agigea, a fost blocată.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5536 secunde