Accident rutier grav, pe strada Vârful cu Dor

1271
5
Accident rutier grav, pe strada Vârful cu Dor - 378010accident-1316509181.jpg

Articole de la același autor

O adolescentă de 18 ani a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost implicată într-un accident rutier în municipiul Constanța.
Evenimentul rutier s-a produs azi-noapte în intersecția strada Vârful cu Dor cu b-dul Aurel Vlaicu.
Polițiștii rutieri spun că Maricel Lefter, în vârstă de 38 de ani, din Galați, aflat la volanul unui autotractor, nu s-a asigurat când a pătruns în intersecție și a intrat în plin într-un autoturism condus de Bianca Oana Căluț, în vârstă de 18 ani, din Constanța.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului Rutier Constanța, inspector Marius Ghiță, în urma impactului tânăra a fost rănită grav și a fost transportată de urgență la Spitalul Clinic Județean Constanța.
Șoferul neatent este cercetat de polițiști sub aspectul vătămării corporale grave din culpă.


Comentează știrea

eu
20 septembrie 2011
eee

oare de ce se dadea prin statie ca se cauta martorul de pe camion care a vazut cum s-a petrecut accidentul??sa mai cercetati un pic.....

anonim
20 septembrie 2011
anonim

"autoturism condus de Bianca Oana Căluț" a intrat in ea nu in masina condusa de ea, ea nu conduce nici o masina si nici nu are permis

20 septembrie 2011

cgc
20 septembrie 2011
bianca

Bianca era pieton... a fos lovita cand trecea pe marcajul pietonal.. informati-va mai bine...

Silvia
21 septembrie 2011
Bianca

ne rugam pt sanatatea Biancai. Dumnezeu sa ii dea putere sa treaca peste acest accident cu bine. iar cel care a scris acest articol este un incompetent si nu este in stare sa scrie corect 5 randuri, cu date reale. Bianca se afla pe trecerea de pietoni in momentul accidentului, in calitate de pieton, si nu de conducator auto.

Articole pe aceeași temă

Luni, 12 Septembrie 2011
Stire din Eveniment : Accident spectaculos lângă Kaufland
Pagina a fost generata in 1.0501 secunde