Accident sau sinucidere? Bibliotecara Universităţii „Ovidius”, găsită moartă, între stabilopozi!

16054
Accident sau sinucidere? Bibliotecara Universităţii „Ovidius”, găsită moartă, între stabilopozi! - fondtragedie-1629639586.jpg

Articole de la același autor

Femeia din Constanţa, dată dispărută de familie pe data de 18 august, a fost găsită, din păcate, decedată, între stabilopozi, pe plaja din Mamaia. Este vorba despre Ioana Liliana Lesneanu, angajată ca bibliotecar la Universitatea „Ovidius” din Constanţa.

Poliţia a deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă, după ce pe plajă au fost găsite haine şi documente care aparţin femeii. „Sunt efectuate cercetări, se verifică toate variantele. Nu sunt suspiciuni şi nu există un bilet de adio”, a declarat, pentru „Cuget Liber”, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, Cristina Agavriloaie.

Deocamdată, nu se ştie cum a sfârşit femeia între stabilopozi, dacă s-a înecat accidental sau şi-a luat viaţa. Însă, potrivit unor surse, aceasta ar fi plecat de acasă marţi, 17 august, fără telefonul mobil. Se pare că ar fi existat unele divergenţe între aceasta şi fiica sa. De altfel, familia a fost cea care a sesizat oamenii legii cu privire la dispariţia femeii, miercuri seară, în jurul orei 22.30.

Vineri, 20 august, căutările s-au mutat pe mare, după ce, pe plaja din zona Pescărie, chiar la intrarea în staţiunea Mamaia, au fost găsite câteva bunuri ale femeii. Mai multe echipe de scafandri ai ISU Constanţa au intervenit în zonă, însă, pe seară, acestea s-au retras. Căutările au fost reluate sâmbătă dimineaţă, 21 august, iar, în jurul orei 10, femeia a fost găsită decedată, între stabilopozii digului din zona Pescărie. Ulterior, familia a identificat trupul neînsufleţit. Iuliana Liliana Lesneanu avea 52 de ani. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6375 secunde