ACCIDENT SPECTACULOS ÎN CENTRUL CONSTANȚEI / A intrat cu mașina în sediul unei bănci

2375
5
Un accident rutier demn de cascadorii râsului a avut loc, ieri dimineață, pe bulevardul Tomis. Un tânăr din Medgidia, băut, a intrat cu mașina în sediul băncii ING și a fugit de la fața locului. 


Petru D., de 27 de ani, conducea un BMW seria 3, dinspre bulevardul Mamaia spre bulevardul Ferdinand. 
La intersecția cu strada Ștefan cel Mare, din cauza neatenției, bărbatul a pierdut controlul autoturismului și a intrat în imobilul cu numărul 96/98, adică sediul băncii ING. 
După incidentul cu pricina, șoferul buclucaș s-a dat jos din mașină, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. După spusele martorilor, el a stat pe loc preț de câteva secunde, după care, conștientizând ce a reușit să facă, a dat bir cu fugiții. Pasagerul din dreapta față nu l-a urmat, pentru că era rănit. 
Polițiștii constănțeni au ajuns în scurt timp la fața locului, unde au găsit mașina abandonată și nici urmă de responsabil. Însă, după un control al mașinii, oamenii legii au găsit actele șoferului, pe care acesta le lăsase, din greșeală probabil, la îndemână. Deși ajutați de indicațiile martorilor, polițiștii nu au reușit să-l găsească pe șoferul care a provocat incidentul. Mustrat de conștiință, acesta s-a prezentat singur la poliție.
Acuzațiile care i se aduc tânărului care s-a urcat băut la volan nu sunt deloc puține. În urma testării cu aparatul alcooltest Drager, s-a stabilit că tânărul avea o alcoolemie de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărului i s-a întocmit dosar penal pentru părăsirea locului accidentului, conducere sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă. Pe lângă acestea, el nu va mai putea conduce mașina în următoarele 90 de zile. 


Ce se întâmplă cu pagubele? 
În urma impactului, tânărul a provocat pagube semnificative. El a făcut țăndări ușile de la intrare și un perete al sediului ING. 
Dacă mașina pe care o conducea are asigurare, aceasta va acoperi pagubele cauzate băncii. În caz că tânărul nu și-a asigurat mașina, el va trebui să suporte cheltuielile din propriul buzunar. 


Comentează știrea

gigi
24 septembrie 2012
mentiune importanta

Daca a baut, nu mai plateste asigurarea nici un ban. Aviz amatorilor !

nea
24 septembrie 2012
caisa

am vazut live accidentu` ...vorbiti aiurea...ala din dreapta s`a dat jos primu` si a plecat...si dupa aia soferu` plin de sange pe fata s`a luat dupa el ...clatinandu`se . a vazut prea tarziu ca s`a facut rosu` si a pus frana brusc si a tras stanga de volan ..plus ca la capitol la fel a trecut tot pe rosu .. nu mai zic ce viteza avea.

3. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Debus
24 septembrie 2012
pe langa subiect

Dacă mașina pe care o conducea are asigurare, aceasta NU va acoperi pagubele cauzate băncii, deoarece era beat. :)

inspector daune
26 septembrie 2012
ptr Andreea ILIESCU

Stimata domnisoara Andreea ILIESCU , cu totii cunoastem legea...la o adica nici un asigurator de pe aceasta planeta numita Terra pana la Romania nu va despagubi acest incident !... nu ma ascund ..intreaba-ma si de nume...ca il zic..si sa imi zici si tu ce studii ai..aoleu..

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4873 secunde