Accidente rutiere la Constanța, pe fondul consumului de alcool. Mai mulți șoferi s-au ales cu dosar penal

280
Accidente rutiere la Constanța, pe fondul consumului de alcool. Mai mulți șoferi s-au ales cu dosar penal - politiaromanalacafea1672225116-1705256938.jpg

Articole de la același autor

La data de 13 ianuarie a.c., în jurul orei 18.15, polițiști din cadrul Poliției Orașului Ovidiu au identificat un bărbat, de 33 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Albatros din satul Poiana, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 13 ianuarie a.c., în jurul orei 19.32, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că pe bulevardul Mamaia, în stațiunea Mamaia, s-a produs un accident de circulație.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a produs între două autoturisme, care ar fi circulat în aceeași direcție, fiind conduse de doi bărbați, de 22 de ani, respectiv 48 de ani.

În urma accidentului rutier a fost rănit un pasager, respectiv o femeie, de 20 de ani.

Comnducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul, în cazul unuia dintre ei, fiind 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 13 ianuarie a.c., în jurul orei 22.40, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că pe D.N. 2A, în satul Stupina, s-a produs un accident de circulație.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 39 de ani, ar fi condus un autoturism, ar fi pierdut controlul direcției și ar fi părăsit partea carosabilă, vehiculul lovind gardul unui imobil.

În urma accidentului rutier au fost răniți conducătorul auto și pasagerul din autoturism, respectiv un bărbat, de 54 de ani.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În toate cauzele a fost întocmit dosar de cercetare penală. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5776 secunde