Bărbatul care ameninţase cu moartea o femeie, imobilizat de poliţişti. Avea armă letală

229
Bărbatul care ameninţase cu moartea o femeie, imobilizat de poliţişti. Avea armă letală - image2023096265136830masinapolit-1704717874.jpg

Articole de la același autor

Bărbatul care a intrat peste o femeie în casă, luni dimineaţa, a fost imobilizat de forţele de ordine, după ce acesta a refuzat să iasă din locuinţă în urma a circa opt ore de negocieri, scrie Agerpres.

"Acum scurt timp, luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale - DGPMB au pătruns în imobil şi l-au imobilizat pe bărbat. În urma intervenţiei, nici bărbatul şi nici forţele de ordine nu au suferit vătămări", informează Poliţia Capitalei.

Sursa citată precizează că femeia ameninţată nu a depus plângeri anterioare cu privire la bărbatul imobilizat. Acesta nu a dat declaraţii la momentul scoaterii sale din imobil.

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul este fost poliţist şi deţinea o armă letală. El ar fi spart geamul locuinţei femeii duminică seara, după ce aceasta şi soţul ei i-ar fi cerut să nu mai facă gălăgie.

"Secţia 18 Poliţie a fost sesizată cu privire la faptul că bărbatul ar fi ameninţat victima cu acte de violenţă şi s-ar fi închis în apartament, refuzând orice comunicare cu poliţiştii care au revenit la adresă. Din cercetări, s-a stabilit că acesta ar mai fi ameninţat-o pe femeie şi în alte situaţii cu acte de violenţă", informează Biroul de presă al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB).

La faţa locului s-au deplasat o echipă din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi negociatori.




foto: hotnews.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4673 secunde