Predoiu: În anii care vin avem nevoie de o Poliţie foarte puternică; vedem ce s-a întâmplat în Cehia

261
Predoiu: În anii care vin avem nevoie de o Poliţie foarte puternică; vedem ce s-a întâmplat în Cehia - catalinpredoiuaudieriinquamphoto-1703344412.jpeg

Articole de la același autor

România are nevoie de o Poliţie puternică şi modernă, pentru a face faţă provocărilor sub aspectul securităţii, a declarat, sâmbătă, ministrul de Interne, Cătălin Predoiu, amintind de recenta tragedie din Cehia, scrie Agerpres. 


"Vedem ce s-a întâmplat în aceste zile, ieri, alaltăieri, în Cehia. Ce tragedie! Ce provocare la adresa siguranţei interne! Vedem ce s-a întâmplat în Serbia acum câteva luni de zile şi în alte state. Se vor menţine provocările pe zona teroristă. Trag un semnal de alarmă către întreaga societate. În anii care vin, vom avea nevoie de Poliţie foarte puternică şi modernă, de Poliţie de frontieră bine dotată, care să protejeze frontiera. Bineînţeles, de forţe care să intervină în situaţii de urgenţă şi de dezastre, dotate cu tot ce le trebuie. Nu mai spun de Jandarmerie", a afirmat Predoiu, la un eveniment de prezentare a tehnicii achiziţionate în cadrul proiectelor "Helipol" şi "Sistem mixt mobil de supraveghere a traficului rutier".




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2508 secunde