Accidente rutiere la Constanța. Un TIR a luat foc, patru pietoni, la spital

299
Accidente rutiere  la Constanța. Un TIR  a luat foc, patru pietoni, la spital - accident1377083127-1381536263.jpg

Articole de la același autor

Patru persoane au ajuns la spital după ce au fost implicate în accidente rutiere produse pe raza județului Constanța.

Nicolae Tudonu, de 41 de ani, conducea o Skoda Octavia pe DN 39, în localitatea 2 Mai. La un moment dat, ajungând la intersecție cu strada George Bunoiu din localitate, șoferul a băgat în marșarier, deplasându-se cu spatele, moment în care a accidentat-o pe Ionica Gutunuris, de 53 de ani, care traversa strada prin loc nepermis. Femeia a fost rănită ușor. O altă femeie a ajuns la spital după ce a fost lovită de o mașină pe trecerea de pietoni. Nicolae Stanciu conducea un Ford pe bulevardul Aurel Vlaicu și, ajungând la marcajul pietonal din zona Kilometrului 4-5, nu a acordat prioritate și a accidentat-o pe Mihaela Lică, de 37 de ani, care traversa regulamentar. Aceeași "soartă" a avut-o și o tânără care a traversat tot pe trecerea de pietoni. Emel Bari, de 56 de ani, conducea un Peugeot pe bulevardul Tomis. Ajungând în dreptul trecerii de pietoni din zona complexului Dacia, șoferița a accidentat-o pe Dijle Seitamet, de 24 de ani, care traversa strada pe zebră. Tânăra a avut nevoie de îngrijiri medicale, însă se află în afara oricărui pericol.

O altă șoferiță a reușit să bage un pieton în spital după ce l-a lovit cu mașina pe trotuar. Maria Șerban, de 31 de ani, conducea un Ford pe strada Ștefan cel Mare din municipiu. Din cauza neatenției în conducere, șoferița a pierdut controlul volanului, s-a urcat cu mașina pe trotuar și l-a lovit pe Laurențiu Nițu, de 19 ani. Acesta a fost transportat la spital, suferind răni ușoare.

La finalul zilei, un șofer de TIR a tras o sperietură groaznică, după ce autotrenul a luat foc. Nicușor Margulis, de 29 de ani, conducea un TIR pe DN 2A. Ajungând în localitatea Mihail Kogălniceanu, din cauza unui scurtcircuit la instalația electrică a TIR-ului, acesta a luat foc. Incendiul a fost stins imediat de pompierii constănțeni. Din fericire, nu au existat victime.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2205 secunde