VIDEO. Beat la volan, A LOVIT O FEMEIE PE TRECERE și A FUGIT DE LA LOCUL ACCIDENTULUI, cu mașina Poliției pe urme!

1459
VIDEO. Beat la volan, A LOVIT O FEMEIE PE TRECERE și A FUGIT DE LA LOCUL ACCIDENTULUI, cu mașina Poliției pe urme! - accidentrutier-1381655703.jpg

Articole de la același autor

Un șofer din Constanța a întrecut limitele tupeului când, având o mașină de Poliție circulând în spatele său, a accidentat un pieton de pe marcajul pietonal și apoi și-a continuat drumul ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat. Dănuț Dohoreanu, de 46 de ani, conducea un Opel pe bulevardul Aurel Vlaicu. Ajungând în zona intersecției cu Aleea Pelicanului, șoferul a accidentat-o pe Olga Tucan, de 66 de ani, care se angajase în traversarea străzii pe trecerea de pietoni.


După producerea impactului, șoferul și-a continuat drumul liniștit, deși în spatele său se afla o mașină de Poliție. Tras pe dreapta după aproximativ 200 de metri, rutieriștii și-au dat seama că bărbatul era băut. Acesta a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul fiind unul intuit de polițiști: bărbatul avea o alcoolemie de 1,27 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferul a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge. Acesta s-a ales cu dosar penal, fiind cercetat pentru vătămare corporală, părăsirea locului accidentului și refuz de a se supune recoltării de probe biologice.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7368 secunde