Acțiune în forță a polițiștilor din Constanța. Cine le-a căzut în plasă

655
1
Acțiune în forță a polițiștilor din Constanța. Cine le-a căzut în plasă - actiunedeamploare-1436808669.jpg

Articole de la același autor

În ultimele zile, polițiștii constănțeni au organizat mai multe acțiuni de prevenire a faptelor antisociale. În urma evenimentelor, anchetatorii au constatat 21 de fapte penale, pentru care 25 de persoane sunt cercetate. 


Potrivit oamenilor legii, din infracțiunile descoperite, 11 sunt de evaziune fiscală. De asemenea, anchetatorii au indis-ponibilizat 100 de bunuri în vederea efectuării de cercetări, au confiscat alte 3.254 de bunuri și au dat 776 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 330.970 


de lei. Potrivit oamenilor legii, șapte indivizi din Constanța s-au ales cu dosar penal după ce ofițerii Serviciului de Investigare a Crimi-nalității Economice au stabilit că au prejudiciat bugetul de stat cu un milion de lei. 


Conform anchetatorilor, cei șapte indivizi au reușit fraudarea prin intermediul unor societăți comerciale de tip fantomă și prin neînregistrarea în evidența contabilă a operațiunilor comerciale derulate și a veniturilor realizate în domeniul achiziției și comercializării de flori. Un alt bărbat a fost sancționat cu 1.000 de lei pentru că vindea pepeni în Piața Tomis III, fără a avea documente legale, iar marfa i-a fost confiscată. "Totodată, polițiștii de ordine publică au sancționat contravențional, conform Legii 333/2003, cu 6.000 de lei, o societate de pază, deoarece nu luase măsurile legale pentru dotarea agenților de securitate cu uniformă de serviciu, mijloace individuale de apărare, ecusoane de identificare, iar în serviciul de pază nu au fost identificate documentele specifice evidențierii și executării serviciului de pază, în timp ce se asigura paza la o societate comercială din stațiunea Mamaia", a declarat scms. Carmen Șerbănescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța.


Comentează știrea

CRISTI
14 iulie 2015
nasol

nu cumva pachetele a fost o acoperire? or fi luat banii de pensii daca ii avea in seif....e tare.saracia................au invatat nemernicii astia de hoti

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.525 secunde