CRIMĂ TERIBILĂ ÎN CONSTANȚA. ȘI-A OMORÂT SOȚIA ÎN BĂTAIE

1016
1
CRIMĂ TERIBILĂ ÎN CONSTANȚA. ȘI-A OMORÂT SOȚIA ÎN BĂTAIE - fondcriminalist11422899637-1435743042.jpg
Un individ din localitatea Cocârlia de Sus a fost reținut după ce și-a omorât soția în bătaie. Totul s-a petrecut în urmă cu câteva zile în locuința celor doi. 


În noaptea de luni spre marți,  individul s-a enervat că soția sa era băută și a lovit-o fără milă. Ulterior, bărbatul a sunat la 112 și a spus că soției sale îi este rău și are nevoie de îngrijiri medicale. 


Femeia a fost transportată la spital, însă din cauza loviturilor a murit. Ancheta polițiștilor a scos la iveală că autorul este soțul femeii, Toader Atodiresei. El a fost reținut pentru o perioadă de 24 ore, fiind încarcerat în CRAP Constanța. În cursul zilei de astăzi va fi prezentat la Tribunalul Constanța cu propunere de arestare preventivă.


Comentează știrea

const
1 iulie 2015
oferta

Exceptional! Aici castigati din prima luna bani! 100-285 de euro lunar! Aceasta oferta este un adevarat chilipir! Cautam urgent oameni extrem de seriosi care vor sa colaboreze cu noi in timpul liber sau full-time (la alegere) si sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time) acum, din prima luna. Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:[email protected]

Articole pe aceeași temă

Duminică, 28 Iunie 2015
Stire din Eveniment : Angajată din mall, prinsă la furat
Pagina a fost generata in 0.4994 secunde