Închisoare pe viață pentru autorul triplului asasinat din Viile Noi

763
Închisoare pe viață pentru autorul triplului asasinat din Viile Noi - fondinchisoarepeviata-1435085184.jpg
Tânărul care a îngrozit un oraș întreg după ce și-a ucis bunica, mătușa și vărul a fost condamnat. Prima instanță a decis să îl trimită pe Ștefan Alexandru Stoica, de 21 de ani, la închisoare pe viață! Decizia nu este definitivă și poate fi atacată cu recurs. 


Dacă și cea de-a doua instanță va menține pedeapsa, tânărul li se va alătura celorlalți "viețași" condamnați de magistrații constănțeni, precum George Davidescu și Gilberto Șaban, care au omorât-o pe Lara Șaban, Ștefan Niculescu și albanezul Shyti Blenis, asasinii de la Mangalia, Remus Chiper, care a omorât trei persoane pentru a le fura mașinile, și Valentin Șlepac, killer-ul din cazul "Băhăian". 


Magistrații au decis ca Ștefan Alexandru Stoica să le plătească rudelor sale daune morale de aproape 600.000 de euro. De asemenea, individul este obligat să urmeze un tratament medicamentos, acesta având probleme psihice. 


Amintim că nenorocirea s-a petrecut pe 23 iulie 2014. În jurul orei 18.00, un apel la 112 anunța că, pe Șoseaua din Vii, la imobilul cu numărul 14, se află cadavrele a trei persoane. Victimele, Gherghina Pârvuleț, de 81 de ani, Paraschiva Martoiu, de 57 de ani, și Marius Cristian Martoiu, de 19 ani, au fost găsiți de anchetatori într-o baltă de sânge. Pe bunica și pe vărul lui i-a înjunghiat în inimă, iar mătușii sale i-a zdrobit capul cu opt lovituri de ciocan. Ulterior, Stoica le-a furat banii, i-a smuls mătușii cerceii din ureche și apoi s-a schimbat de haine. A furat mașina vărului și a demarat în trombă. 


În apropiere de locuința groazei, Stoica a provocat un accident rutier și a abandonat autoturismul. A luat destinația Cumpăna, unde s-a ascuns în casa unui fost coleg de celulă. Acesta a aflat din presă despre triplul asasinat și a sunat la poliție. A doua zi de dimineață, Stoica a fost ridicat de polițiști.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7847 secunde