Radu Mazăre a fost eliberat din arest

783
2
Radu Mazăre a fost eliberat din arest - mazare-1435167008.jpg
Fostul primar al Constanței Radu Mazăre a părăsit Arestul Capitalei, după ce instanța supremă a hotărât să fie cercetat în continuare sub control judiciar, în dosarul în care este acuzat că a luat mită 9 milioane de euro de la firme pe care le-a sprijinit în obținerea de autorizații.

Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) a admis, astfel, contestația lui Mazăre la măsura arestului preventiv, și a decis, definitiv, ca fostul edil să fie cercetat sub control judiciar.

El a părăsit, ieri seară, Arestul Central al Poliției Capitalei, unde se afla de la începutul lunii aprilie.

Radu Mazăre a fost arestat în 2 aprilie, în dosarul în care este acuzat că a luat mită nouă milioane de euro de la firme pe care le-a sprijinit în obținerea de autorizații. Tot atunci a fost emis un mandat de arestare și pentru Strutinsky, însă acesta era deja arestat preventiv într-un alt dosar.

Radu Mazăre este acuzat că, în perioada 2006 - 2009, beneficiind de ajutorul lui Strutinsky, a solicitat și primit circa două milioane de euro de la reprezentanții a două societăți comerciale, în scopul facilitării emiterii documentațiilor de urbanism necesare construirii unor mall-uri în Constanța.

Comentează știrea

gicu
25 iunie 2015
S-a mai incheiat o farsa

Taman sa fie prezent la first carnaval,alt circ mediatic incheiat fara rezultat(confiscarea averii si incetarea batocoririi orasului,pirnaia nu serveste la nimic),judecarea in libertate si controlul judiciar faciliteaza apararea si ascunderea probellor dar e clar cum si de la opozitie au scapat toti e rindul tilharilor de la putere in contrapartida iar populatia vrea sa inghita zelul justitiei bine daca nu la c...t !!!

catalin
25 iunie 2015
catathedon@gmail.com

Cea mai buna oferta de lucru! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza cu noi si sunt extrem de multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "detalii" la adresa de email catathedon@gmail.com

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2393 secunde