Radu Mazăre A SCĂPAT DE ARESTUL PREVENTIV. Decizia magistraților ÎCCJ este definitivă

410
1
Radu Mazăre A SCĂPAT DE ARESTUL PREVENTIV. Decizia magistraților ÎCCJ este definitivă - mazare-1435161777.jpg
Radu Mazăre a scăpat de arestul preventiv. Magistrații de la Înalta Curte de Casație și Justiție au decis miercuri ca fostul primar al municipiului Constanța să fie cercetat în continuare sub control judiciar în dosarul în care este acuzat că a luat mită de la firme pe care le-a sprijnit să obțină autorizații de construcție, informează B1 TV. Decizia ÎCCJ este definitivă.

Radu Mazăre a părăsit miercuri după-amiază Arestul Central al Poliției Capitalei, însă în zilele următoare va trebui să se întoarcă la Poliție pentru a se stabili programul pe care trebuie să îl respecte în perioada în care se află sub control judiciar.

Aflat în arest preventiv din 2 aprilie, Radu Mazăre este acuzat că, în perioada 2006 — 2009, beneficiind de ajutorul omului de afaceri Sorin Strutinsky, a solicitat și primit circa 2 milioane de euro de la reprezentanții a două societăți comerciale, în scopul facilitării emiterii documentațiilor de urbanism necesare dezvoltării unor proiecte imobiliare de tip mall, pe care aceste firme intenționau să le deschidă în Constanța. 

Comentează știrea

costy
24 iunie 2015
afaceri

Urgent! Lucru la domiciliu! Oamenii sunt asa de blocati intr-o anumita perspectiva, incat nu pot vedea ceea ce este atat de limpede, deoarece ideile lor, orientate intr-o singura directie, i-au orbit. Aici veti gasi garantat cea mai serioasa oferta de lucru la domiciliu, cu castiguri asigurate prin contract legal de comision! Cereti acum detalii la adresa de email: costicapanaite56@gmail.com

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1715 secunde