ANI a verificat averea lui Radu Mazăre. Ce au descoperit inspectorii

737
2
ANI a verificat averea lui Radu Mazăre.  Ce au descoperit inspectorii - aniaverificatradumazare9-1435076105.jpg

Articole de la același autor

Agenția Națională de Integritate (ANI) a transmis, ieri, un comunicat de presă în care se susține că s-a constatat existența unor diferențe nejustificate, în cuantum de 137.570 euro și 143.818 lei, între averea dobândită și veniturile realizate în perioada exercitării mandatelor de primar (iunie 2008 - mai 2015) de către Radu Mazăre, fostul primar al Municipiului Constanța.

Drept urmare, Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel Constanța în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificările patri-moniale intervenite și veniturile realizate de către Radu Mazăre în perioada iunie 2008 - mai 2015.

"Radu Mazăre a fost informat despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază, respectiv de a fi asistat sau reprezentat de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. După informarea acestuia cu privire la existența unor diferențe nejustificate între averea dobândită și veniturile realizate, Radu Mazăre nu a depus un punct de vedere în acest sens. Precizăm faptul că Agenția a transmis în atenția persoanei evaluate nu mai puțin de șase solicitări de a prezenta date sau informații relevante", se spune în comunicatul ANI. 

Comentează știrea

constantean
24 iunie 2015
mazare

Da. ,numai atat cum au reusit sa calculeze,plimbarile lui pe afara si cheltuielile facute in tot felul lde tarii exotice si cit cheltuia la mamaia cu toate piti,si cat mai cheltuia si junior ,stai si te intrebi de unde ,din salariul lui de bugetar si din firmele lui ,care nu erau ale lui,si care m a I erau si falimentare cum spunea dumnealui. Dar de poporul pupacios il aclama ca EL le dadea puiul ametit,vai de mama lor ,nu se gandeau ca daca nu era el poate aveam locuri de munca cu miile si nu lpe doi lei.

europeanu
24 iunie 2015
Lasati-ma pe mine sa caut

este foarte rusinos despre ce sume vorbeste agentia.Hotul asta ordinar a furat tot orasul astazi falimentar.Milioane de euro sunt pe conturile derbedeului in cipru,israel si bahamas iar ani gaseste trei cacati in minus. HUOOO !!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4179 secunde