A început asfaltarea în Palazu Mare! Tinerii din PNL monitorizează lucrările

202
1

Articole de la același autor

Organizația Municipală Constanța a Tineretului Național Liberal a lansat, în luna aprilie 2015, o amplă campanie de strângere de semnături pentru a impulsiona Primăria Constanța să înceapă programul de reabilitare a străzilor din cartierul Palazu Mare.

"Am strâns aceste semnături pentru a veni în ajutorul cetățenilor din cartierul Palazu Mare, pentru că, deși Primăria Constanța a anunțat la începutul acestui an că va demara programul de reabilitare a mai multor străzi din această zonă, până în prezent nu s-a întâmplat nimic", susține copreședintele TNL Municipiul Constanța, Cristina Văsii.

Pe de altă parte, reprezentanții Primăriei Constanța au anunțat, la sfârșitul săptămânii trecute, că principalele străzi din cartierul Palazu Mare vor intra de luni, 22 iunie, într-o amplă acțiune de reparare și întreținere, fiind vizate străzile Santinelei și Dumbrăveni.

"Vom monitoriza cu atenție dacă programul de asfaltare promis de autoritățile locale va prinde contur. Avem în continuare semnăturile cetățenilor din Palazu Mare și vom acționa în instanță Primăria Constanța dacă se răzgândește în privința reabilitării străzilor din acest cartier", a mai spus Cristina Văsii. 

Comentează știrea

Laurentiu
24 iunie 2015
asfaltare Palazu Mare

Buna ziua, Va rog sa luati in calcul pentru asfaltare si Str.Stefan Darascu din Palazu Mare. Cred ca este cea mai afectata strada din Palazu Mare. Va multumesc. Laurentiu

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0083 secunde