Ciobani sechestrați, amenințați și bătuți de patronul fermei

527
Ciobani sechestrați, amenințați  și bătuți  de patronul fermei - ciobanisechestrati-1434561550.jpg

Articole de la același autor

După modelul fraților Mihăiță și Mișu Caratană, un alt constănțean a ajuns în spatele gratiilor după ce și-a sechestrat angajații. Magistrații Judecătoriei Constanța au emis pe numele lui Mihai Mișilaricu man-dat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Constănțeanul de 38 de ani este cercetat pentru comiterea infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal. Potrivit anchetatorilor, Mișilaricu este acuzat că și-a bătut și amenințat ciobanii care lucrau la ferma lui, din localitatea Ceamurlia de Sus, din județul Tulcea. Oamenii legii spun că angajații nu aveau voie să facă cumpărături la magazinele din sat, să stea de vorbă cu sătenii și să iasă din fermă, exceptând păscutul oilor.

"Dacă încălcau aceste reguli erau agresați verbal și fizic de către inculpat. Astfel, în noaptea de 29-30 martie, de la fermă au fugit având asupra lor numai hainele, numiții D.V., V.I., A.I., G.V. și T.V., renunțând la bani și la documentele de identitate care erau reținute de inculpat. De asemenea, în noaptea de 15-16 mai, alte patru persoane a căror identitate nu a fost stabilită au fugit de la fermă, dintre acestea, două persoane au fost găsite și aduse înapoi de către inculpat care a plecat în căutarea lor imediat ce a fost anunțat", au precizat procu-rorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța.

Polițiștii de frontieră tulceni continuă cercetările în acest caz sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța. Individul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0765 secunde