Școală din Constanța vandalizată! Elevi supărați sau hoți?

661
1
Școală din Constanța vandalizată! Elevi supărați sau hoți? - fondscoalavandalizata-1436204777.jpg

Articole de la același autor

Angajații Școlii Gimnaziale numărul 29 "Mihai Viteazul" au alertat autoritățile, ieri dimineață, după ce au sesizat că școala a fost distrusă. Un echipaj de poliție s-a deplasat imediat la adresa indicată. Cea care a sesizat neregulile a fost femeia de serviciu care a rămas șocată în momentul în care a văzut imaginile de coșmar. Angajata a observat yala de la poartă distrusă și apoi curtea care arăta ca după război. Femeia a anunțat conducerea unității școlare despre cele întâmplate. Gratiile de fier ale ferestrelor au fost smulse din perete și îndoite, pe gard erau scrise mesaje obscene, dar și pe ușa profesorilor, yala de la poartă stricată și bucăți din gard au fost prinse cu o sfoară în copaci. Reprezentanții unității școlare au sesizat poliția în acest caz, iar agenții de la Secția 2 au demarat cercetările. "În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de distrugere și furt", a declarat scms. Carmen Șerbănescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de poliție al Ju-dețului Constanța.

În urmă cu mai mult timp, școala a fost dotată cu camere de supraveghere, însă și acestea au fost distruse în trecut. Nu este prima dată când persoane necunoscute provoacă distrugeri și când școala se află în vizorul vandalilor. Pentru că și atunci stricăciunile au fost majore, acestea nu au fost reparate. Nu este exclus ca vandalii să fie foști elevi ai școlii sau chiar actuali. Este puțin probabil să fie hoți, deoarece nu au intrat în școală și nu au avut intenția să ia nimic, ci doar să distrugă. Oamenii legii încearcă să dea de urma suspecților care vor fi trași la răspundere.   

Comentează știrea

asdf
8 iulie 2015
Eroism

Ingrozita, femeia de serviciu si-a dat ochii peste cap si i-a tinut asa pana la venirea politistilor. Impresionati de reactia femeii, politistii au constatat gravitatea distrugerilor, pe care altfel le-ar fi trecut cu vederea. Pentru aceasta fapta, doamna de serviciu a fost laudata de conducerea scolii.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3101 secunde