Acţiunea BLOCADA în judeţul Constanţa. Droguri găsite în maşina unui şofer tras pe dreapta

279
Acţiunea BLOCADA în judeţul Constanţa. Droguri găsite în maşina unui şofer tras pe dreapta - x-actiunea-blocada-1715083328.jpg

Articole de la același autor

Peste 80 de persoane legitimate, şoferi lăsaţi fără permis şi infracţiuni constatate. Acestea sunt concluziile poliţiştilor, după ce au tras linie la finele zilei de 3 mai, zi în care oamenii legii din cadrul Poliției Orașului Năvodari au desfășurat o acțiune pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică.


Astfel, au fost legitimate 80 de persoane și au fost verificate 75 de vehicule.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 17 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 11.000 de lei.

De asemenea, au fost reținute în vederea suspendării patru permise de conducere, a fost retras un certificat de înmatriculare și au fost constatate două infracțiuni.
 

„Astfel, la data de 3 mai a.c., polițiști din cadrul Secției 3 Poliței Rurală Mihail Kogălniceanu au efectuat semnal regulamentar de oprire șoferului unui autoturism care se deplasa pe D.N. 2A, în comuna Mihail Kogălniceanu.


La volan a fost identificat șoferul, un bărbat de 22 de ani, iar în interiorul autoturismului au fost identificați trei pasageri.

În urma efectuării controlului vehiculului, în interiorul acestuia a fost descoperită o folie ce conținea o substanță susceptibilă a avea efecte psihoactive. În urma testării cu aparatul din dotare a conducătorului auto, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.
 

Aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise”, exemplifică poliţiştii, prin vocea reprezentanţilor săi.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală, fiind sesizați polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, potrivit competenței.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4162 secunde