Captură de 133 de kilograme pește, descoperită de polițiștii constănțeni într-un autoturism

177
Captură de 133 de kilograme pește, descoperită de polițiștii constănțeni într-un autoturism - whatsapp-image-20240407-at-15132-1712493133.jpeg

Articole de la același autor

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Năvodari – Secția 2 Poliție Rurală Cogealac au desfășurat, sâmbătă, 06 aprilie a.c., o acțiune pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică.


Astfel, în jurul orei 11.00, polițiștii au efectuat semnal regulamentar de oprire șoferului unui autoturism care se deplasa pe D.C. 22, în comuna Mihai Viteazu.


În interiorul autovehiculului au fost identificați conducătorul auto, un bărbat de 25 de ani și un pasager, respectiv un bărbat de 42 de ani.


Cu ocazia efectuării controlului vehiculului au fost descoperite 133 de kilograme de pește de diferite specii, pentru care nu existau documente de proveniență.


Întreaga cantitate de pește a fost ridicată în vederea indisponibilizării și predată unei societăți comerciale de profil.


În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de deținerea, transportul sau comercializarea, fără documente legale, a peștelui și a altor viețuitoare acvatice obținute prin pescuit ori produselor din pește.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5555 secunde