Doi câini împuşcaţi mortal şi alţi doi răniţi, la Constanţa! Dosar penal pentru uz de armă fără drept

348
Doi câini împuşcaţi mortal şi alţi doi răniţi, la Constanţa! Dosar penal pentru uz de armă fără drept - img20240115wa0029-1705320429.jpg

Articole de la același autor

La data de 14 ianuarie a.c., în jurul orei 15.00, polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase și Biroului pentru Protecția Animalelor au fost sesizați cu privire la faptul că, în extravilanul comunei Grădina, mai multe persoane ar fi executat foc de armă asupra unor exemplare canine aparținând unei persoane.


Polițiștii deplasați la fața locului au identificat două exemplare canine decedate și alte două rănite, care prezentau leziuni ce ar fi putut fi produse prin împușcare.


Totodată, s-a constatat că exemplarele canine sunt de rasă comună și necipate.


De asemenea, cu ocazia efectuării cercetării la fața locului a fost descoperit un tub de cartuș de calibrul 12 mm.
În urma verificărilor efectuate, au fost identificați doi bărbați, de 51 de ani, respectiv 56 de ani, bănuiți de comiterea faptei.
Din posesia acestora au fost ridicate două arme de vânătoare, de calibrul 12 mm, deținute legal.


Cadavrele celor două exemplare canine au fost ridicate de specialiști din cadrul Direcției Sanitare Veterinare și Pentru Siguranța Alimentelor Constanța, în vederea efectuării unei expertize anatomo-patologice, pentru stabilirea cauzelor decesului.
În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de uz de armă fără drept, braconaj, uciderea animalelor cu intenție, fără drept și rănirea cu intenție a animalelor.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5452 secunde