Ministrul Justiţiei: E de necrezut maniera în care creşte numărul de dosare în care sunt implicaţi minori

314
Ministrul Justiţiei: E de necrezut maniera în care creşte numărul de dosare în care sunt implicaţi minori - alinagorghiuintalnireomologitali-1699955817.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, a declarat marţi, la Târgovişte, că numărul de dosare în care sunt implicaţi minori creşte într-un ritm "de necrezut", scrie Agerpres.

Declaraţia a fost făcută la inaugurarea Judecătoriei Târgovişte, după lucrări de consolidare şi modernizare.

"E un spaţiu impresionant, am avut ocazia să îl vizitez. Aşa, foarte pe scurt: cinci săli de judecată, patru săli de şedinţă, cinci de deliberare, două de aşteptare, se adaugă o sală de audiere minori. Şi să ştiţi că mi-am luat angajamentul ca în mandatul meu, cât o fi, mult, puţin, să fac imposibilul şi să generăm câte o sală de audiere minori în fiecare instanţă, pentru că este de necrezut maniera în care creşte numărul de dosare în care sunt implicaţi minori. E un lucru care arată multe despre o societate, dar, din perspectiva Ministerului Justiţiei, şi, sunt convinsă, a sistemului în ansamblul său, va trebui să ne preocupăm şi pentru acest lucru", a afirmat ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu.

Lucrările de consolidare şi modernizare ale sediului Judecătoriei Târgovişte au costat 17 milioane de lei, durata de execuţie a fost de doi ani şi investiţia a fost făcută prin Compania Naţională de Investiţii (CNI).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 2.1267 secunde