Acțiunea Blocada, la Constanța. Alte două persoane prinse cu droguri!

290
Acțiunea Blocada, la Constanța. Alte două persoane prinse cu droguri! - politie1701012038-1703258085.jpg

Articole de la același autor

La data de 21 decembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța- Secțile 2 și 5 Poliție au identificat doi bărbați, de 21, respectiv 26 de ani, care ar fi deținut substanțe susceptibile a produce efecte psihoactive.

Astfel, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța-Secția 5 Poliție, acționând în baza Planului Blocada, ar fi depistat un bărbat, cu un comportament nefiresc, pasager într-un autoturism, căruia i-ar fi efectuat semnal regulamentar de oprire.

În urma efectuării controlului corporal, asupra acestuia ar fi fost descoperită o țigaretă confecționată artizanal, conținând o substanță susceptibilă a avea efecte psihoactive.

Ulterior, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța- Secția 2 Poliție au identificat pe strada Adamclisi un bărbat care ar fi avut un comportament nefiresc.

În urma efectuării controlului corporal, asupra bărbatului, au fost depistate două ambalaje ce contineau substante susceptibile a avea efecte psihoactive.

În ambele cazuri, au fost sesizați polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, potrivit competenței.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7298 secunde