Bărbat prins de jandarmi, în gara Constanța, cu substanțe interzise asupra lui

322
Bărbat prins de jandarmi, în gara Constanța, cu substanțe interzise asupra lui - x-barbat-prins-cu-droguri-asupra-1700570826.jpeg

Articole de la același autor

La începutul săptămânii, în timpul unei misiuni de patrulare în gara din municipiul Constanța, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța au observat un bărbat care avea un comportament suspect. Jandarmii l-au legitimat și au descoperit că acesta are domiciliul in localitatea Eforie. Din cauza comportamentului și stării bărbatului jandarmii au efectuat control corporal preventiv asupra lui și au găsit o punguță de plastic care conținea şapte pachețele din staniol cu o substanță vegetală de culoare verde-oliv.


Persoana în cauză a fost condusă la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța unde i s-au întocmit acte de constatare pentru săvârșirea infracțiunii de deținere de substanțe interzise (în conformitate cu Legea 143/2000, pentru combaterea traficului și consumului ilicit de droguri), iar substanțele găsite asupra sa au fost ridicate în vederea confiscării, fiind ulterior predate către organele de poliție abilitate pentru continuarea cercetărilor.


„Le reamintim și de această dată tuturor cetățenilor faptul că, în conformitate cu prevederile legii 143/ 2000, Articolul 4, Cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, CUMPĂRAREA sau DEȚINEREA de droguri PENTRU CONSUM PROPRIU, fără drept este INFRACȚIUNE și se pedepsește cu închisoare de la 2 la 5 ani..”, informează reprezentanţii Jandarmeriei Constanţa.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0085 secunde