Prinşi cu droguri, pe străzile din Constanţa. Unul cu cagulă, altul care se sprijinea cu capul de o mașină!

7750
Prinşi cu droguri, pe străzile din Constanţa. Unul cu cagulă, altul care se sprijinea cu capul de o mașină! - x-prinsi-cu-droguri-la-constanta-1700480132.jpg
În acest weekend, în timpul unei misiuni de patrulare, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța au observat, pe strada Mihai Viteazu din municipiul Constanța, un bărbat care avea o cagulă pe cap. Deoarece li s-a părut suspect acest lucru, jandarmii l-au legitimat pe bărbat și au descoperit că acesta are domiciliul in comuna Topalu și locuiește fără forme legale în Constanța. Atât comportamentul bărbatului cât și cele relatate de el le-au stârnit suspiciuni jandarmilor, care au efectuat control corporal preventiv asupra sa.


În urma efectuării controlului, asupra bărbatului a fost găsit un recipient din material plastic care conținea o substanță vegetală (de culoare verde-oliv, cu miros înțepător) si un pachet de filtre si foițe. Persoana în cauză a fost condusă la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța unde i s-au întocmit acte de constatare pentru săvârșirea infracțiunii de deținere de substanțe interzise (în conformitate cu Legea 143/2000, pentru combaterea traficului și consumului ilicit de droguri), iar substanțele găsite asupra sa au fost ridicate în vederea confiscării, fiind ulterior predate către organele de poliție abilitate pentru continuarea cercetărilor.


Tot în acest weekend, jandarmii constănțeni aflați în misiune au observat un alt bărbat care se sprijinea cu capul de o mașină și ținea în mână o țigaretă de tip „joint”, care emana un miros înțepător. Bărbatul a fost legitimat și în urma controlului corporal efectuat asupra sa s-au descoperit doua pachețele din staniol care conțineau aceeași substanță vegetală cu miros înțepător, precum cea din „joint”. Și acestei persoane i-au fost întocmite acte de constatare pentru săvârșirea infracțiunii de deținere și consum de substanțe interzise, iar substanțele descoperite asupra sa au fost ridicate în vederea confiscării, urmând a fi predate către organele de poliție.


„Ținem să le reamintim și de această dată tuturor cetățenilor faptul că, în conformitate cu prevederile legii 143/ 2000, Articolul 4, Cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, CUMPĂRAREA sau DEȚINEREA de droguri PENTRU CONSUM PROPRIU, fără drept , este INFRACȚIUNE și ”se pedepsește cu închisoare de la 2 la 5 ani…”, informează oamenii legii.
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.411 secunde