Poveste emoţionantă! Jandarm din Constanţa, aflat în timpul liber, erou pentru o mămică al cărei copil fusese dat dispărut

13244
Poveste emoţionantă! Jandarm din Constanţa, aflat în timpul liber, erou pentru o mămică al cărei copil fusese dat dispărut - image202304272623243041tulburari-1683026630.jpg
Dacă o faptă este bună, ea merită să fie împărtăşită cu cei din jur, pentru că bunătatea şi compasiunea pentru cei din jur sunt contagioase. Recent, un jandarm din Constanţa a devenit erou pentru o mămică aflată într-un mare impas. Copilul ei dispăruse de acasă, însă datorită lui Daniel familia s-a reunit:






Iată întreaga poveste emoţionantă, relatată pe pagina de facebook a Jandarmeriei Constanţa: 



"Marți, ora 6 dimineața. Colegul nostru, Daniel, se afla într-o benzinărie din cartierul Tomis Nord din Constanța. Aflat în timpul liber, își cumpără câteva produse și se așază la o masă, alături de niște prieteni.

Câțiva metri mai în față, la o altă masă, a observat un tânăr singur, ce părea ușor dezorientat.

Cu puțin timp în urmă, Daniel văzuse anunțul transmis de colegi cu privire la dispariția de acasă a unui tânăr din Constanța.

Băiatul care se afla chiar în fața lui corespundea semnalmentelor transmise de autorități.

Daniel se ridică de la masa lui și merge lângă el. Îl întreabă cum îl cheamă și câți ani are. Andrei, 13 ani. Încep un dialog legat de școală, pentru a reuși să afle mai multe date despre el. L-a întrebat de ce este singur la acea oră, băiatul răspunzând că părinții știu despre el. Între timp, Daniel solicită prin mesaj ajutorul unui echipaj de jandarmi.

Când echipajul a sosit în benzinărie, Daniel i-a spus tânărului că este jandarm și că cei doi colegi ai săi vor avea grijă de el și îl vor duce acasă.

Andrei, un tânăr de 13 ani, fusese dat dispărut de către părinți pe data de 1 mai, in jurul orei 18.00. Copilul plecase de acasă, după o ceartă cu părinții. Aceștia erau extrem de îngrijorați, întrucât tânărul petrecuse întreaga noapte pe stradă. Colegii noștri l-au condus pe Andrei la sediul Poliției, acolo unde era așteptat de mama sa, care a transmis o scrisoare de mulțumire pentru jandarmii care i-au adus băiatul acasă, în siguranță", povestesc jandarmii constănţeni.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3326 secunde