X

Unul prins cu droguri, altul cu unelte electrice contrafăcute! Jandarmii constănţeni au dat amenzi peste amenzi

253
Unul prins cu droguri, altul cu unelte electrice contrafăcute! Jandarmii constănţeni au dat amenzi peste amenzi - x-jandarmii-1678361906.jpg
În perioada 01 - 08 martie, jandarmii Grupării Mobile Constanța au acționat zilnic în sistem integrat alături de oamenii legii din poliție sau în cadrul patrulelor independente pentru menținerea liniștii și ordinii publice și pentru asigurarea bunei desfășurări a evenimentelor sportive.
 

Urmare a activităților desfășurate, jandarmii au întocmit patru acte de sesizare a organelor competente ce vizează fapte de natură penală, cele mai multe acte de sesizare, trei la număr, vizează persoane depistate având asupra lor substanţe susceptibile de a produce efecte psihoactive, astfel:
 

„În data de 6 martie, în jurul orelor 16.00, pe timpul patrulării în Zona Boema, din municipiul Constanța, jandarmii grupării au observat un grup de 3 tineri, care la vederea echipajului au fugit în direcție opusă echipajului, cu intenția de a se ascunde între blocurile din apropiere. Având în vedere cele observate, jandarmii au trecut la urmărirea tinerilor, iar după aproximativ 100 metri au reușit să prindă două dintre aceștia. Nu mică le-a fost mirarea când aceștia au declarat că dețin patru pliculețe transparente autosigilante în care se aflau fragmente vegetale de culoare verde”, transmit reprezentanţii Jandarmeriei Constanţa.
 

De asemenea, duminică, 05 martie, în jurul orelor 09.30, în Târgul săptămânal situat pe varianta Ovidiu, a fost depistat un bărbat din județul Ialomița, care oferea spre comercializare mai multe unelte electrice ale unor firme cunoscute despre care a menționat că știa că nu sunt originale și nici nu a putut prezenta acte care să certifice proveniența.
 

„Menționăm că, în perioada de referință, pe lângă actele de sesizare, jandarmii au aplicat și 268 sancțiuni contravenționale persoanelor care au încălcat normele de conviețuire socială în conformitate cu prevederile Legii 61/ 1991, valoarea totală a sancțiunilor ridicându-se la suma de 83.400 ron”, completează oamenii legii.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6908 secunde