Bărbat depistat cu aproape 300.000 de ţigări de contrabandă ascunse într-un autocamion

247
Bărbat depistat cu aproape 300.000 de ţigări de contrabandă ascunse într-un autocamion - cumalegituburitigaripotrivitepen-1676458921.jpg

Articole de la același autor

Unui bărbat de 52 de ani i s-a întocmit dosar penal pentru contrabandă, după ce poliţiştii din Deta şi cei ai Serviciului de Investigarea Criminalităţii Economice, împreună cu reprezentanţi ai Direcţiei Regionale Vamale Timişoara au descoperit aproape 300.000 de ţigarete netimbrate într-un autocamion pe care acesta îl conducea.

Biroul de presă al Poliţiei Timiş a anunţat, miercuri, că în ziua precedentă, poliţiştii au oprit pentru control, în oraşul Deta, pe DN 6, un ansamblu auto format din cap tractor cu semiremorcă, condus de un bărbat de 52 de ani.

În urma efectuării controlului autotrenului, au fost găsite 293.800 de ţigarete nemarcate fiscal, întreaga cantitate de marfă fiind predată, în vederea continuării cercetărilor, reprezentanţilor Direcţiei Regionale Vamale Timişoara.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru contrabandă, cercetările fiind continuate în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bărbatului şi luării măsurilor legale care se impun.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.9692 secunde