Român reţinut, după ce a încercat să introducă în ţară ţigări de două milioane de euro

207
Român reţinut, după ce a încercat să introducă în ţară ţigări de două milioane de euro - ad04ztm1nziwmdm2mju5zjvimtrjzgrm-1671695662.jpg
Un român în vârstă de 40 de ani a fost reţinut de poliţişti după ce a încercat să introducă ilegal în România aproximativ 500.000 de pachete cu ţigări în valoare totală de peste două milioane de euro, prin metoda capac, ascunse în spatele unor cutii cu portocale pe care le transporta pe ruta Bulgaria - Ungaria.

"În noaptea de miercuri spre joi, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui autocamion, un cetăţean român, în vârstă de 40 de ani. Şoferul transporta, conform documentelor prezentate, portocale pe ruta Bulgaria - Ungaria. În baza analizei de risc, poliţiştii de frontieră giurgiuveni au efectuat un control amănunţit asupra mijlocului de transport. Astfel, în compartimentul pentru marfă, au fost descoperite ascunse, în spatele cutiilor cu portocale, metoda capac, 968 de baxuri ce conţineau 484.000 de pachete cu ţigări de diferite mărci", se arată într-un comunicat de presă, emis joi, de ITPF Giurgiu.

Ţigările, în valoare totală de peste două milioane de euro, au fost indisponibilizate.

Totodată, faţă de persoana în cauză a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5029 secunde