Căşti, ceasuri inteligente, trotinete, toate CONTRAFĂCUTE, descoperite la Constanţa. Ce spun autorităţile

256
Căşti, ceasuri inteligente, trotinete, toate CONTRAFĂCUTE, descoperite la Constanţa. Ce spun autorităţile - img20230224wa0003-1677225528.jpg

Articole de la același autor

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu inspectori vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța - Sud Agigea, au descoperit în Portul Constanţa, în două containere sosite din China, 150 de căști fără fir și 730 carduri de memorie, 50 de ceasuri tip smartwatch și 2670 trotinete pentru copii în valoare de aproximativ 1.000.000 lei, bunuri susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală ale unor mărci cunoscute.
 

În data de 23.02.2023, o echipă comună formată din polițiști de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă şi inspectori vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța - Sud Agigea a efectuat controlul fizic asupra a două containere încărcate cu bunuri, sosite din China.


În urma verificărilor amănunţite s-a constatat că în interiorul containerelor se aflau 150 de căști fără fir și 730 carduri de memorie, 50 de ceasuri tip smartwatch și 2670 trotinete pentru copii, inscripţionate cu numele unor firme cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.


Bunurile, estimate la o valoare de 1.000.000 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea expertizării şi continuării cercetărilor.
 

Totodată, polițiștii de frontieră efectuează cercetări pentru punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, la finalizare urmând a fi luate masurile legale.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2016 secunde