FOTO / NICI MAGAZINELE NU MAI SUNT DE ÎNCREDERE! Adidaşi contrafăcuţi, la vânzare într-un centru comercial din Constanţa

7598
1

Articole de la același autor

Strângi bani să-ţi cumperi adidaşi de firmă, din magazin, şi fără să ştii te pricopseşti cu falsuri. Asta pentru că fenomenul produselor de contrabandă este încă viu, deşi controalele autorităţilor sunt la ordinea zilei.
 

Recent, „jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa au găsit, într-un centru comercial din municipiul Constanţa, mai multe perechi de pantofi sport, expuse pe standul unui magazin, acestea având inscripţionat logo-ul unei mărci renumite.”


Luată la bani mărunţi, gestionara magazinului a afirmat că nu deţine acte de provenienţă sau aviz de comercializare pentru articolele de încălţăminte expuse, acestea fiind susceptibile a fi contrafăcute (comercializarea unor asemenea produse fiind sancţionată de legea 84/1998, privind mărcile si indicaţiile geografice).


În consecinţă, articolele de încălţăminte comercializate au fost ridicate de către jandarmi în vederea confiscării şi împreună cu actele premergătoare întocmirii dosarului penal, au fost predate lucrătorilor de poliţie în vederea continuării cercetărilor.



Comentează știrea

Unitati Comerciale
23 februarie 2023
DE ÎNCREDERE 2023

Pe un control generalizat si corect, cred ca la minim 50% din Unitatile Comerciale se pot identifica nereguli din care minim 30% de natura medie si 5-10% poate "de caz penal" (produse cu calitate indoielnica, lipsa documente, alimentatie - produse expirate sau/si neconforme cu eticheta, etc.). Poate in "Unitatile Mari - Centre Comerciale" si firme cu o anumita prestanta ceva mai multa "incredere" (poate si dublat de normele interne de calitate). Identificare de Tipar Standard +33 (cel mult cu o firava tendinta de amelioare "pe alocuri" sau poate doar scop publicitar cu efect mercantil la stampila)

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3629 secunde