Pericol pe şosea şi inconştienţă maximă! Şofer prins beat la volan, pe şoseaua Mangaliei

362
Pericol pe şosea şi inconştienţă maximă! Şofer prins beat la volan, pe şoseaua Mangaliei - xtanarajunsdupagratii-1676896828.jpg

Articole de la același autor

Pericole sunt la tot pasul pe şosea, asta pentru că unii şoferi manifestă un grad ridicat de inconştienţă atunci când se urcă la volan. Este şi cazul recent al unui bărbat prins de oamenii legii şofând, deşi consumase alcool. S-a ales cu dosar penal, însă o situaţie de acest gen ar fi putut să ducă la o tragedie, cum des vedem că se întâmplă.
 

Potrivit Poliţiei Constanţa, "la data de 20 februarie a.c., ora 02.10, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 5 Poliție au identificat un bărbat, de 40 de ani, care a condus un autoturism, pe șoseaua Mangaliei din municipiul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar ulterior a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.”, transmit oamenii legii.


În cauză a fost constituit dosar de cercetare penală.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3099 secunde