ZI IMPORTANTĂ! 81 de absolvenți ai școlilor de agenți de poliție și-au început cariera de polițist, în județul Constanța

2323
3
ZI IMPORTANTĂ! 81 de absolvenți ai școlilor de agenți de poliție și-au început cariera de polițist, în județul Constanța - img20221031wa0033-1667214081.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, 81 de absolvenți ai școlilor de agenți de poliție și-au început cariera de polițist în județul Constanța.


Corpul agenților de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliţie Județean Constanța s-a mărit cu 67 de agenți de poliție, absolvenţi ai Școlii de Agenți de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina și ai Școlii de Agenți de Poliţie „Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca, promoția octombrie 2022, după ce aceștia au depus jurământul de credință.


În funcție de mediile obținute și de specializarea urmată în școlile de poliție, proaspeții absolvenți au fost repartizați pe funcțiile vacante disponibile, avându-se în vedere situația operativă înregistrată, precum și creșterea gradului de siguranță a cetățeanului.


Astfel, agenții de poliție urmează să-şi desfăşoare activitatea în structurile de ordine publică (53), investigații criminale (9), rutieră (4) și criminalistică (1), în cadrul structurilor și subunităților Inspectoratului de Poliţie Județean Constanța.


Totodată, 14 agenți de poliție au fost repartizați în cadrul Secției Regionale de Poliție Transporuri Constanța,


"Până la terminarea perioadei de tutelă, proaspeții absolvenți vor beneficia de sprijinul colegilor experimentați și vor fi implicați în rezolvarea problemelor comunității în mijlocul căreia își vor desfășura activitatea.", transmit reprezentanţii Poliţiei Constanţa. 




Comentează știrea

Loteria cu Surprize
31 octombrie 2022
5 din 81

Imaginea e frumoasa, dar se mai poate imbunatatii putin. Pe semicerc la extema N de treapta e bine, dar pe interior acolo la Sirene e cu mai-mai. Cum era povestea ? Toate cele trei pe tocuri in fata ! E de prezentare. Linga pe randul cu piticii de iarba, invitat special Costel in pozitie de indicativ. Acuma mai e bugetul, la stema de natie a bine afisat.(ref. si la Armata de Uniforma Internationala). Asta e acuma, sint pe binar, dar era indicat si mandrie cu morala linga geam. Adica Sinziana Centrala cu Trangeliana in Vitrina la lumina de trasor.

Pasaport Ales cu Poza si Zabrele de Tudor 1821 al Nostru
31 octombrie 2022
Diploma de Oglindere cu Modestie

Pe Z dupa reperul gradinii nationale cu praf de pusca, e mai de armonie in pereche [SinzianaDeOglinda cu TragelianaCuSunetDePavilion]. Ref: Algoritmul de Asistenta al Proiectarii Cheilor Semantice pe relatia cheie de rosu pe buchie la volan (Whiskey).

Traienel cu Greierasul la Pensie
1 noiembrie 2022
Aspect Moral

Ma uit si eu pe ziar, astia sint cei de azi. Cine sa-i inteleaga ? Cu internetul, parca au luat-o razna. Nici de baston nu merita, asa si asta cu strimbare de nas daca trebuie. Tinerele Sperante ale Politiei Romane, cu norme morale de tablou in armonie de grup ! O minunatie de albastru luminos! Cind eram tanar asa se zicea : "In situatii exceptionale credinta adevarata iese la lumina cu victorie !".

Pagina a fost generata in 0.3769 secunde