Şoferi prinşi la volan, fără a avea permis de conducere. Nici alcoolul nu a lipsit din peisaj

173
Şoferi prinşi la volan, fără a avea permis de conducere. Nici alcoolul nu a lipsit din peisaj - xsoferiprinsilavolan-1665486949.jpg
Maşina nu mai este un lux, ci un bun necesar. Se pare că aşa gândesc cei care se urcă la volan fără a deţine permis de conducere. Este şi cazul a doi tineri surprinşi de poliţişti în timp ce conduceau fără a avea acest drept. Mai mult, unul dintre ei consumase şi alcool, motiv pentru care oamenii legii l-au condus la spital pentru a-i fi prelevate probe biologice.


„La data de 10 octombrie a.c., în jurul orei 22.20, polițiști din cadrul Poliției orașului Murfatlar au identificat un bărbat, de 29 de ani, care a condus un autoturism pe DN 3, la ieșire din orașul Murfatlar, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.”, spun oamenii legii din Constanţa.


Cazul de mai sus nu este unul singular.


„La data de 11 octombrie a.c., în jurul orei 00.15, polițiști din cadrul Secției 2 au identificat un bărbat, de 19 ani, care a condus un autoturism pe strada Dumbrăveni din municipiul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.”, mai punctează reprezentanţii Poliţiei Constanţa.
În ambele cauze au fost întocmite dosare de cercetare penală. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3496 secunde