S-a dat poliţist şi a lăsat fără bani o femeie. Judecătorii din Constanţa l-au trimis după gratii

234
S-a dat poliţist şi a lăsat fără bani o femeie. Judecătorii din Constanţa l-au trimis după gratii - xsadatpolitist-1665053221.jpg
Despre metode prin care diverşi escroci se dau medici, poliţişti sau avocaţi, pentru a scoate bani de la persoanele credule, am tot auzit. Inclusiv instituţiile statului au demarat o serie de campanii de informare, însă hoţii tot nu se dau bătuţi, iar victime continuă să fie.
 

Este şi exemplul unei femei care a fost lăsată fără câteva sute de lei, după ce un bărbat care s-a dat poliţist a reuşit să-i sustragă banii.


„Urmare a cercetărilor într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de furt și uzurpare de calități oficiale, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, polițiști din cadrul Biroului Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța au identificat un bărbat, de 67 de ani, bănuit de comiterea faptelor.

Astfel, la data de 7 septembrie a.c., bărbatul în cauză a sustras suma de 150 de euro de la o femeie, de 85 de ani, folosindu-se de calități oficiale (polițist). La data de 5 octombrie a.c., polițiștii de investigații criminale ai Poliției municipiului Constanța, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Constanța.”, transmit oamenii legii din Constanţa.
 

În urma administrării probatoriului în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, în vederea sesizării instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

În cursul zilei de miercuri, instanța a admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5234 secunde