RAZII LA CONSTANŢA! Infracțiuni la regimul rutier, constatate de poliţiştii din Constanţa

206
RAZII LA CONSTANŢA! Infracțiuni la regimul rutier, constatate de poliţiştii din Constanţa - xbetisifaraaaveapermis1657018602-1660650086.jpg

Articole de la același autor

Beţi sau fără permis de conducere, cu maşini neînmatriculate sau fără permis de condcere, şi totuşi la volan! Aşa au fost surprinşi mai mulţi indivizi, când au fost traşi pe dreapta de poliţiştii din Constanţa. Deşi exemplele sunt multiple, redăm doar câteva dintre cazurile cu care s-au confruntat oamenii legii


La data de 15 august a.c., în jurul orei 10.30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 25 de ani, care a condus un autoturism pe DC86, în stațiunea Mamaia, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive.În urma testării cu aparatul drug-test, a rezultat o valoare pozitivă pentru THC-5, acesta fiind condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii substanțelor din sânge.


La data de 15 august a.c., în jurul orei 11.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 30 de ani, care a condus un autoturism pe DC86, în stațiunea Mamaia, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive.În urma testării cu aparatul drug-test, a rezultat o valoare pozitivă pentru amfetamină, acesta fiind condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii substanțelor din sânge.


La data de 15 august a.c., în jurul orei 11.30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 28 de ani, care a condus un autoturism pe DC86, în stațiunea Mamaia, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive.În urma testării cu aparatul drug-test, a rezultat o valoare pozitivă pentru THC-5, acesta fiind condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii substanțelor din sânge.


La data de 15 august a.c., în jurul orei 12.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 33 de ani, care a condus un autoturism pe DC86, în stațiunea Mamaia, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive.În urma testării cu aparatul drug-test, a rezultat o valoare pozitivă pentru THC-5, acesta fiind condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii substanțelor din sânge.


La data de 15 august a.c., în jurul orei 12.30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 31 de ani, care a condus un autoturism pe DC86, în stațiunea Mamaia, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive.În urma testării cu aparatul drug-test, a rezultat o valoare pozitivă pentru THC-5, acesta fiind condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii substanțelor din sânge.


La data de 15 august a.c., în jurul orei 18.30, polițiști din cadrul Postului de Poliție Cogealac au identificat un bărbat, de 20 de ani, care a condus un autoturism pe strada Năvodari, din localitatea Mihai Viteazu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4799 secunde