Sezonul furturilor este în toi, pe litoral! Oamenii, învăţaţi să nu devină victime!

282
Sezonul furturilor este în toi, pe litoral! Oamenii, învăţaţi să nu devină victime! - xsezonulfurturilor-1660214455.jpg

Articole de la același autor

Este sezonul furturilor. Fie că ne referim la cele de pe plajă, din autoturisme sau din camerele de hotel, cert este că uneori hoţii acţionează atât de minuţios încât păgubiţii greu îşi pot da seama când au rămas fără bunuri. De aceea, prevenţia este cea mai bună soluţie, iar oamenii legii derulează des astfel de acţiuni prin care îi învaţă pe oameni cum să nu devină victimele infractorilor. Aşadar, dacă vă întâlniţi cu oamenii în uniforme, ascultaţi ce au de spus!


„La data de 10 august a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia, Biroului de Poliție Vama Veche - 2 Mai și Secției 3 Poliție Rurală Mangalia au desfășurat acțiuni și activități pe linia prevenirii furturilor în zona plajei și zona adiacentă și din spațiile de cazare, depistarea persoanelor care expun animale la căldură excesivă și a conducătorilor auto care conduc sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.


Astfel, au fost legitimate peste 160 de persoane, fiind oprite, pentru control, peste 70 de vehicule.”, transmit oamenii legii.

În urma activităților, polițiștii au aplicat 60 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 25.000 de lei, dintre care 14 la Legea 61/1991, 45 la O.U.G. 195/2002 și 1 la Legea 132/2017.

Totodată, a fost reținut, în vederea suspendării, un permis de conducere.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6783 secunde