Poliţia Constanţa: „Nu intrați în apă atunci când este interzisă îmbăierea”

90
Poliţia Constanţa: „Nu intrați în apă atunci când este interzisă îmbăierea” - 646x404-1660218414.jpeg
La data de 11 august a.c., polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității împreună cu polițiști din cadrul Poliției stațiunii Neptun au continuat seria activităților de prevenire a infracțiunilor specifice sezonului estival, în stațiunile Neptun și Venus.


Astfel, polițiștii au luat legătura cu turiștii aflați în vacanță, cărora li s-au explicat pericolele la care pot fi expuși prin ignorarea unor reguli elementare de protecție. Discuțiile au vizat, de asemenea, consecințele și riscurile asociate consumului de substanțe interzise, pericolele din mediul online precum și importanţa adoptării unor măsuri minime de protecție necesare prevenirii victimizării.


Împreună au evidențiat și dezbătut o serie de măsuri ce pot fi aplicate de către turiști, astfel încât concediul să nu se transforme într-un eveniment neplăcut, sau mai grav, într-o tragedie.


Pentru o vacanță în siguranță, la mare, oamenii legii fac următoarele recomandări:


„Respectați semnalizările panourilor de avertizare și de informare pentru vizitatori; nu depășiți limita marcată de geamanduri; nu intrați înot în zonele periculoase marcate și înconjurate cu balize; nu intrați în apă atunci când este interzisă îmbăierea.”, este apelul autorităţilor.


Pagina a fost generata in 0.9486 secunde