Furturi din locuinţă, la Eforie Nord! Mai mulţi tineri au fost reţinuţi! Şi-au abandonat maşina, pentru a fugi de poliţişti

268
Furturi din locuinţă, la Eforie Nord! Mai mulţi tineri au fost reţinuţi! Şi-au abandonat maşina, pentru a fugi de poliţişti - xfurtdinlocuintetineriarestati-1660215671.jpg
Cinci bărbați au fost reținuți, într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de furt și furt calificat, aflat în cercetarea Poliției stațiunii Eforie, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.


La data de 9 august a.c., în jurul orei 2.30, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Eforie au fost sesizați, de către o femeie, cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns în imobilul său din stațiunea Eforie Nord, de unde ar fi sustras un telefon, un portofel și suma de 600 de lei.

Imediat după sesizare, polițiștii au început activitățile specifice în vederea identificării autorilor.

Tinerii au încercat să fugă de oamenii legii

La scurt timp, un echipaj mixt, format dintr-un polițist și un jandarm al Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, a observat un autoturism, care se deplasa în stațiunea Eforie Nord. La vederea echipajului, ocupanții autoturismului au abandonat vehiculul și au încercat să fugă, aceștia fiind opriți și imobilizați, fiind vorba despre patru tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 19 ani.
 

Concomitent, alte echipaje de poliție au identificat alți doi bărbați, de 22, respectiv 40 de ani, bănuiți că ar fi luat parte la săvârșirea infracțiunilor.
 

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și furt calificat.

În urma administrării probatoriului în cauză, cinci dintre aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore, iar la data de 10 august a.c. au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța și, ulterior, instanței de judecată, care a admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.
 

Cei în cauză au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

Bunurile sustrase au fost recuperate și restituite persoanei vătămate.

Cercetările continuă, în vederea stabilirii întregii activități infracționale.Pagina a fost generata in 1.6786 secunde