Discuție halucinantă turist-salvamar, la Eforie Nord, pe steag roșu

966
1
Discuție halucinantă turist-salvamar, la Eforie Nord, pe steag roșu - eforie-1660232671.jpg

Articole de la același autor

Sunt deja patru zile de când pe litoral furtună răscolește marea. Mai mult de o sută oameni au fost scoși dintre valuri după intervenții la limită ale salvamarilor. Însă inconștiența nu are limite: unii vor să dea declarație pe proprie răspundere ca să intre în mare, potrivit Antena3.ro



Circa 50 de turiști au fost scoși din apă de salvamari la Eforie și alți aproape 40 la Costinești. Cu toate acestea, unii dintre ei nu se lasă, și insistă să intre în marea învolburată, "pe propria răspundere".

Dialogul halucinant se poartă într-un foișor de salvamar din Eforie Nord. Bărbatul din imagini vrea să fie lăsat cu orice preț să facă baie-n mare, deși valurile sunt foarte periculoase.


Turist: Am înțeles că dacă vreau să intru-n gârlă trebuie să dau declarație.

Salvamar: Nu se poată da nicio declarație, domnule. Fiți sigur că dacă intrați în apă asta acum, vă sinucideți.

Salvamar: Singură soluție este să sunați la 112 și să le spuneți că nu va lasă salvamarul să intrați în apă pe steag roșu arborat. Eu nu pot să va iau dumneavoastră declarație. Nu e păcat soția și fața dumneavoastră să vă ducă acasă altfel?

Turist: Domnu' meu, eu tot vreau în apă.

Salvamar: Am înțeles, dar în lac.

Turist: Și în gârlă.


Salvamar: În gârlă, da. Asta nu e gârlă.

Turist: E o gârlă mai mare.

Salvamar: Eu nu am nicio calitate să vă iau declarație.

Turist: Eu mă bag în gârlă, și să vină... Am fost în Thassos și n-am putut. Eu pentru asta am venit la Eforie, să mă bag în valuri.


Comentează știrea

Si cu e normal ?
11 august 2022
Halucinat sau Redactor Partinitor

"Turist: Am înțeles că dacă vreau să intru-n gârlă trebuie să dau declarație." Asta e haluciant poate in viziunea unor idioti. Ce vreti mai mult decit atita ? Omul vrea sa intre in apa si isi asuma riscul. Foarte bine atunci, dupa cum e voia. Nu se intimpla stimabili panicati nimica in 99.99 la suta si ceva din cazuri. Dar sa impui dictarorial a nu fi voie pai asta e halucinat. Parca prin 89 s-a vrut altceva, s-a murit pt. asta, etc. Totusi, daca ajungi mai repede la cel de sus, pai asta e meritul tau !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3579 secunde